Declarație Convex Network pe tema Coronavirus (COVID-19)

Siguranța clienților, angajaților și a furnizorilor Convex Network este prioritate pentru noi.

Ca răspuns la creșterea riscurilor induse de pandemia de COVID-19, Convex Network monitorizează situația globală și din România. Urmărim și urmăm instrucțiunile venite de la World Health Organization (WHO) și de la autoritățile din România.

Ne dorim ca împreună să rămânem sănătoși și să nu ne expunem unor riscuri suplimentare, așa că începând cu luni 16 martie cea mai mare parte a echipei Convex Network va lucra de acasă.

Vom continua să fim alături de voi! Serviciile de suport tehnic IT&C se vor desfășura exclusiv online, pe email la suportit@convex-network.ro cât și telefonic la 0755CONVEX (0755.266.389), prin intervenții remote ale inginerilor specialiști ori de câte ori va fi nevoie, conform solicitărilor și nevoilor dvs. de business! În cazurile în care apar disfuncționalități majore care impun deplasarea unui coleg la sediul dumneavoastră vom stabili împreună interacțiunile umane necesare.

Pentru solicitările de furnizare a produselor IT&C cum ar fi echipamente și licențe, suntem în continuare disponibili la adresa sales@convex-network.ro. Există o cerere mai mare în perioada aceasta pentru soluții de mobilitate și având în vedere că majoritatea unităților de producție sunt localizate în Asia și că pe lanțurile de aprovizionare sunt întârzieri induse de diferite restricții, vor putea apărea întârzieri la livrarea produselor care nu sunt deja pe stoc.

Prioritatea noastră este asigurarea continuității dpdv IT&C a activității clienților noștri și putem realiza acest lucru dacă suntem în primul rând sănătoși. Vă vom ține la curent dacă intervin modificări, vă dorim multă sănătate și să ne întoarcem la work from office cât mai curând!

Echipa Convex Network