Cariera la Convex

Noi, la Convex Network, consideram ca oamenii sunt unul dintre cele mai importante elemente ale companiei, ei constituind sursa calitatii serviciilor noastre. Suntem preocupati constant de descoperirea de noi talente si pentru ca ne consideram  “Investitori in oameni”, sustinem activ dezvoltarea colegilor nostri pentru imbunatatirea permanenta a nivelului profesional.

Fiind deopotriva constienti, dar si mandri de faptul ca oamenii nostri reprezinta sufletul a ceea ce facem, pretuim calitatile si experienta cu care fiecare contribuie la munca de zi cu zi. Stimuland constant buna comunicare, seriozitatea si inovatia, am creat o ECHIPA si un mediu de lucru placut, cu rezultate  benefice, concrete, asupra calitatii serviciilor noastre.

Avem o structura de management simpla, cu putine nivele ierarhice, pentru a fi dinamici si flexibili. De aceea, opinia fiecaruia conteaza, iar usa este tot timpul deschisa ideilor si abordarilor noi.

Si pentru ca si timpul colegilor nostri conteaza, sediul nostru este “in oras”, accesibil cu metroul, autobuzul, troleibuzul, masina


Job Offer – Sales back-office consultant